Popkoor Ut Koer

In 1997 richtte Olga Hellebrand - Smedts een nieuw koor op. Het moest een koor worden waar iedereen zich thuis voelt en waar iedereen die van zingen houdt terecht kon. Een koor zonder voorwaarden, met als enige doel: lekker samen zingen. Veel mensen voelden zich hiertoe aangetrokken. Het koor groeide snel. Overal waar Ut Koer kwam viel het op door zijn enthousiasme en ongedwongenheid.

Na ruim 20 jaar zijn we als koor gegroeid en staan midden in het verenigingsleven. Ons voornaamste doel is nog steeds dat we gezellig samen willen zingen, maar met als tweede belangrijke doel dat we hierbij het beste uit onszelf willen halen.

Repertoire
Ons repertoire bestaat vooral uit popsongs vanaf de jaren 70 tot nu, aangevuld met een kerstrepertoire dat steeds uitgebreider wordt.

 

Optreden
Ut koer treedt een aantal keer per jaar op bij verschillende gelegenheden. Wilt u een keer een optreden bijwonen? Dat kan! Kijk voor ons volgende optreden in de agenda.


Repetitie
We repeteren iedere vrijdagavond van 20.00 tot 22.00uur in gemeenschapshuis 'Het Juphuis'  in de wijk Schandelen te Heerlen. De laatste vrijdag van de maand is geen repetitie.
Het repetitie schema vindt u in de agenda.


Wilt u bij ons komen zingen?
Dan bent u van harte welkom om het koor te komen versterken, zowel mannen als vrouwen. Kom vrijblijvend kijken bij een repetitie.

Wilt u meer weten?
Neem contact op met het secretariaat door middel van het contactformulier.